Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател проф. Николай Габровски продължава и

...
 Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател проф. Николай Габровски продължава и
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Николай Габровски продължава срещите си с парламентарните групи

 Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател проф. Николай Габровски продължава и през днешния ден срещите си с парламентарните групи. Насрочените диалози са с три политически обединения – " Продължаваме Промяната ", Движение за права и свободи и " Възраждане ".
 
От 9:00 часа в зала " Изток " на Народното събрание би трябвало да стартират диалозите с " Продължаваме Промяната ", по-късно от 10:30 часа са поканени Движение за права и свободи. За 11:30 часа е оповестена срещата с депутатите от " Възраждане ", от партията към този момент оповестиха, че няма да се отзоват на поканата.
 
В четвъртък Габровски имаше срещи с представителите на " Демократична България ", Българска социалистическа партия и " Български напредък ". От Българска социалистическа партия показаха почитание към професионализма на проф. Николай Габровски, само че обявиха, че няма да поддържат ръководено от него държавно управление.
 
В тази настройка ние не можем да подкрепим държавно управление с първия мандат. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов по време на срещата с проф. Габровски.
 
Нашето разбиране е, че на България е належащо държавно управление и ще създадем каквото зависи от нас да имаме такова, несъмнено, при ясни условия и правила, съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР